Om Ti På Topp

I kommunene Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla finnes det et mangfold av muligheter for opplevelser i friluft. Her kan du oppleve alt fra "tean i tanga" til rimfrost på heia. Ti på Topp bringer deg inn i naturen og opp på toppene - vi ønsker deg mange gode opplevelser der oppe!

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for barn, voksne og eldre hvor vi har presentert 10 ulike toppturer i Kristiansandsregionen. De ulike turmålene har flere adkomstmuligheter der vi har presentert ett alternativ som vi anbefaler og som er merket.

Ti på Topp er en aktivitetsportal med funksjoner som gjør det ekstra kjekt å gå tur. Sesongen starter 7. mai og varer fram til 15. oktober.

Hvem kan delta?

Alle kan delta i Ti På Topp. For å få tilgang til app og konkurranse går du til påmelding øverst på siden.

Hvordan melde seg på?

Du kan melde deg på via fanen "Påmelding" øverst på denne nettsiden. Det er også mulig å gjøre det samme via appen Ti På Topp. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse.

Hva koster det?
Deltagelse koster kr 175,- per person, kr. 100,- for barn 0 til 13 år. Barn kan kun legges til en brukerprofil i familieklasse.


Vi har egne bedriftsavtaler for bedrifter som sponser deltakelse for sine ansatte. Kontakt oss på vest-agder@bedriftsidrett.no for et tilbud.

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)

Ti På Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp  med kolleger gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)

Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?
Nytt foran årets sesong er at du kan legge til ett eller flere barn under 13 år i din profil. Dette gjelder de som ikke har mobiltelefon eller e-post adresse, men som man ønsker å ha med i konkurransen. Den som har tilgang på profilen registrerer turen på vegne av barnet (kr. 100,- pr barn).

Delta alene (individuell klasse)

Dersom du ønsker å gjennomføre Ti På Topp alene velger du påmelding i individuell klasse. Alle deltagere som er meldt på i en av lagsklassene er også automatisk med i individuell klasse.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.
 Husk at du må registrere turkoden som ligger i postkassen på toppene hvis du bruker denne muligheten. 
 

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Ta bilder!!
Vi oppfordrer alle til å ta masse bilder på tur og legge de ut på Instagram og Facebook. Merk gjerne bildene med #tipåtoppagder og #bedriftsidrettenvestagder. Det er også mulig å laste opp bilder via Min side på web og app.

Ti På Topp legges til rette av Bedriftsidretten, men er åpent for alle.

 Vi er en frivillig organisasjon og en del av norsk idrett.

Lurer du på noe, kontakt oss på vest-agder@bedriftsidrett.no eller 38 25 41 35/36/37.

Tilbake til hovedside