Covid-19

På bakgrunn av smittefare og midlertidige samfunnsendringer blir det utført noen tilpasninger på årets utgave av Ti på Topp.

Endringene blir som følger:

* Aktivitetsperiden starter tidligere enn planlagt, allerede 1. april. Dette gjør vi i et håp om å kunne bidra til positiv aktivitet for de mange som nå har fått store endringer i sin hverdag. Frisk luft og fysisk aktivitet er kanskje viktigere enn noensinne!

* Antall turmål blir i første omgang bare 9. Dette skyldes at Kringsjåknatten (Tømmerrenna) nå er stengt som et smittevernstiltak av Vennesla kommune. Denne toppen lanseres så snart det er forsvarlig.

* Konkurransen blir i første omgang heldigital. Det betyr at det ikke blir skilt på parkeringsplassen, merker i løypa eller postkasse på toppen. Dette gjøres også av smittevern hensyn og vil endres når det kan anbefales fra myndighetene. Turbeskrivelsene og GPS sporene blir mer grundige enn tidligere år for å oppveie for manglende skilting.

* På grunn av lav bemanning blir det ikke gjennomført konkurranser slik vi pleier i oppstartsfasen. MEN- Vi kommer sterkere tilbake og da vil vi gå nøye gjennom feeden på Facebook og premiere noen gode ideer som har ført til at flere har blitt motivert til å komme seg ut i naturen. Del gjerne turtips, gode oppskrifter, flotte bilder og liknende for å spre turglede.

* Kickoff og fellesturer kommer det informasjon om på senere tidspunkt. Det lar seg ikke gjennomføre slik situasjoenen er nå.

NB: Det HAR gått litt fort i svingene for å få dette på plass en måned før tiden, så om du oppdager feil/ mangler eller har andre korrigerende kommentarer setter vi stor pris på om du informerer oss. 

 

Tips knyttet til smittefare

* Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern.

* Ikke gå mer enn tre personer/ familien sammen

* Hold god avstand til andre turgåere, minst to meter

* Om mulig anbefaler vi å unngå turmålene som ligger i Jegersberg og Baneheia på de mest trafikkerte tidspunktene

 

Tilbake til hovedside