Covid-19

På bakgrunn av smittefare og midlertidige samfunnsendringer blir det utført noen tilpasninger på årets utgave av Ti på Topp.

Endringene blir som følger:

* Aktivitetsperiden starter tidligere enn planlagt, allerede 1. april. Dette gjør vi i et håp om å kunne bidra til positiv aktivitet for de mange som nå har fått store endringer i sin hverdag. Frisk luft og fysisk aktivitet er kanskje viktigere enn noensinne!

* Årets turkampanje blir heldigital. Det betyr at det ikke blir skilt på parkeringsplassen, merker i løypa eller postkasse på toppen. Dette gjøres av smittevernhensyn og vil endres når det kan anbefales fra myndighetene. Turbeskrivelsene og GPS sporene blir mer grundige enn tidligere år for å oppveie for manglende skilting.

* På grunn av lav bemanning blir det ikke gjennomført konkurranser slik vi pleier i oppstartsfasen. MEN- Vi kommer sterkere tilbake og da vil vi gå nøye gjennom feeden på Facebook og premiere noen gode ideer som har ført til at flere har blitt motivert til å komme seg ut i naturen. Del gjerne turtips, gode oppskrifter, flotte bilder og liknende for å spre turglede.

* Kickoff og fellesturer kommer det informasjon om på senere tidspunkt. Det lar seg ikke gjennomføre slik situasjoenen er nå.

NB: Det HAR gått litt fort i svingene for å få dette på plass en måned før tiden, så om du oppdager feil/ mangler eller har andre korrigerende kommentarer setter vi stor pris på om du informerer oss. 

 

Tips knyttet til smittefare

* Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern.

* Ikke gå mer enn tre personer/ familien sammen

* Hold god avstand til andre turgåere, minst to meter

* Om mulig anbefaler vi å unngå turmålene som ligger i Jegersberg og Baneheia på de mest trafikkerte tidspunktene

 

Tilbake til hovedside